Cico and Stuff

Mina tankar, mina väs & fräs, min vardag med vår lilla tokiga valp Cico

I mitt badrumsskåp just nu

Kategori: Skönhet

Den doftar precis så där lagom och jag älskar lavendel så den passar perfekt på kvällen , eftersom jag är så känslig för dofter...speciellt på vårkanten när den berömda pollenallergin slår slint, så var den här perfekt eftersom doften är ganska mild. Inte så fet som andra cremer kan vara just om man har torr hud, vilket kändes lite ovant.
Provade samtidigt även oljan, gäller ju att passa på. Reagerade lite på den första gången, men inte senare. Inget ovanligt med mig, brukar få hålla på med parfymer, liksom vänja in mig sen brukar det oftast fungera. Perfekt när man får de berömda torra fläckarna under vintern. Men även till nagelbanden.
Bägge finns att köpa på skincity.se i Sverige
Vad har jag mer provat? Jo, Brow Doctor från Beauty Society - ett serum för ögonbrynen. Passar perfekt eftersom jag har tunna ögonbryn och *host* lyckats bränna dem i små olyckor. Resultatet vart jämnare och tätare bryn, vilket man är tacksam för, sen var det att boka tid till min hudterapeut som noppade upp dem snyggt. Och ja, jag vart förvånad faktiskt, har vart skeptiskt till de flesta liknande produkter.
Återkommer med mer små tester från mitt skåp :)

Väntan

Kategori: Jobbet

Idag har man väntat på att de nya kontorsmöblerna skulle ha kommit, men se där...får ett samtal att de inte kan hitta skrivbordet?! Hm...jaha...det var väl tråkigt då. Och jag som åtminstone ville få en ny stol att sitta på.
Ska man ändå jobba och i princip bo vid datorn, så kanske en riktig kontorsstol kan vara bra att ha. Nog för att min äppelstol är en tjusig historia, men speciellt bekväm är den inte efter ett par timmar.  Jag vill ha hjul & kunna snurra :) Om inget annat så kan man ju snurra runt i den när man har hjärnsläpp, kanske sparka sig fram till kaffebryggaren om man har tråkigt?!
Men å andra sidan så ska de köra ut dem sen, då slipper man ju fundera på hur man får hem spektaklat till bord, stolen är väl mindre problem att köra hem (eller förlåt, min bil dog ju i helgen, så nu ljög jag dessutom hahaha). Och varför ska bilar dö vid mindre lämpliga tillfällen? Iofs är det sällan ett bra tillfälle, men just när man har bokningar och ska runt med produkter så är det värre.
Snart är det dags att ta itu med webbshopen, återställa reorna och invänta på nytt material för nästa kampanj. Så jag passar på att leta potentiellt intressanta bloggar, som kan vara intresserade av att prova SPA produkter, kanske även ha en tävling? Är väl inte ristat i sten än.
Har fått lite bra tips, men jag skall ha in ungefär 10 stycken för att presentera för ledningen. Har två intressanta personer so far. Och...jag tar väldigt gärna emot fler tips :) oavsett om du tipsar om din egen blogg (länk & mail), eller någon annans.

Min hund Cico, den största mammagrisen ever

Kategori: Valpen

Känner mig stalkad en smula...någon stirrar på mig...



IM SO LONLY...WERE IS MY MAMA hahaha...han sjöng en serenad



Det våras för blekfisarna...


Ah...inte ensam som soldyrkare tydligen...

Mina fynd från helgen i Roslagen

Kategori: Inredning

Hittade en märklig liten butik, som hade utförsäljning. I fönstret såg jag ljuslyktan och vart betuttad i den. Väl inne och petade på prylar, så skådade jag två fina svarta krokar. Tog ett varv till och funderade, men...ja...man lär väl aldrig hitta dem så billigt igen...så det var bara att slå till. Diskuterade med vänninan om vart man skulle kunna tänkas ha dem. -I sovrummet, sa hon. Givetvis, man kan ju hänga upp sina outfits på dem. Inte så tokigt.

Den stora silvriga saken var även den ett ögonblicks kärleksfulla blickar :D mnja vart jag nu ska ha den har jag inte riktigt bestämt mig för..."that´s how I roll with my wallet" shopa loss en smula & sen får man väl fundera. Min första tanke med den var ut på balkongen...kanske hänga ljuslykta i den? Kanske kan den agera blomstöd? Eller ska man ha den inne?

Köer dödar allt.

Kategori: Vardag

Gick ned till apoteket, för att hämta ut sonens astmamediciner...det tog EN timme?! Det var 4 personer som väntade på recept. F Y R A!!! En behövde en hostmedicin blandad, resten var pillren & burkar...liksom pack and go. Här skulle man vara lite smidig och smita ned, hämta ut recept och sedan laga mat åt barnen. Nu behöver man en kanna kaffe och en macka, innan man meckar till något ätbart i köket.
Jag vet inte hur många gånger man bara nä...men nu ger jag upp, gett kölappen till någon stackars liten pensionär som nyss kom in. Och jag vet inte hur många kunder man hunnit räkna, som har släppt varor och kastat kölappar i ren frustration. Så ineffektiva så man häpnas över hur de själva anser att försäljningen går.

Inreda kontoret

Kategori: Inredning

Snart flyttar vi till Skanstull och jag sitter och funderar på inredning. Om jag själv fick välja så skulle jag helt klart vilja ha det här skrivboret, men hehehe det skulle aldrig funka direkt. Tar för stor plats och vi ska ju även ha ett showroom i lokalerna, så det är bara till att glömma.
Sedan måste ju min bodyguard även kunna få plats med en bur under skrivbordet ;) så det var väl bara att glömma. Men man kanske skulle ha ett sådant hemma istället? Tjusigt värre.
Min lilla sötis kommer att få en ny bur, så jag kan ha med han men även kunna stänga in honom så han inte smiter iväg på gatan, när mna minst av allt anar det. Han är ju en nyfiken själ (och väldigt vaktig ibland)
Har vart och kikat på stora krukor, som jag tycker att vi borde ha utanför men även fina stora ljuslyktor som man kan dekorera entrén med. Hittat en snygg kruka som jag kommer ha på mitt skrivbord, jag vill ha det vackert och inte så stelt. Kanske även kommer ta med en utav mina tavlor dit. Inte bestämt mig än. Beror ju på hur vi kommer att möblera.
Kanske följer en av mina krukor med, eller så skaffar jag en ny. Inte riktigt bestämt mig än och kanske snubblar man på något så klockrent att man greppar det av bara farten.

Skriva texter

Kategori: Skönhet

Ibland blir man lite trött i huvudet utav alla produkttexter man skall skriva ihop. Man ska hålla reda på alla uppdateringar man bör ha koll på och alla kundmöten man skall avverka. Uppdaterar både hemsidan och shopen, en massa nya produkter som kommit in.
Egentligen livsfarligt, eftersom man är ju där och sniffar på dem, man blir sugen på att köpa med sig lite mer hem hahaha.
Har ju resulterat i att jag har en egen liten SPA-hörna i badrummet, där jag produkttestar mig själv, tvingar ned barnen i läckra bad med badmjölk och badtryfflar. Just love it. Snart är det dags för att pröva de olika fotbaden, jag menar...det är ju vår i luften...snart ska man ut med fossingarna i det fria och vad passar väl bättre då än lite förberedande pedikyr?!
Man måste ju ta hand om sig själv.

Det gäller att ha koll på allt :) så jag införskaffade mig en ny färgglad kalender med mer utrymme att kunna notera mina "to do" listor i, men även för att organisera lite mer.
Ska bli så skönt att kontoret flyttar till Södermalm, precis nu lagom till våren. Kan se framför mig hur man kan ta sig en lunch nere vid vattnet. Om jag har bilen med mig så kan man smita ned till Hammarby Sjöstad och fika på de mysiga små caféerna de har där. Ta en bensträckare och se lite annat än kontorskomplex.

Underbar vårdag

Kategori: Shoping

Suttit och jobbat, men passat på att ta mig en fika i solskenet. Man är ju blekare än blekast just nu känns det som. Passade på att testa min nya bodylotion med lite shimmering effekt, ett kap helt klart och doftar som godis. Hunden gillar den också hahaha...han slickar av den från händerna. Yngsta sonen är även smått betuttad i den "mamma, vad gott du luktar...vad är det?".
Vart iväg och shoppat, nu måste man snart tänka sig för....förvisso har jag fyndat som en tok, men rätt vad det är så bränner det iväg om man inte är uppmärksam. Imorgon ska jag köpa fler golvplattor till balkongen. Det är dags för den berömda vårstädningen och stylingen.
mitt fynd från norrtälje i helgen
Fyndade en jättestor ljuslykta, är ju smått förälskad i den. Måste hitta höga blockljus till den, såg i en butik att de hade en liknande och de hade lagt i vit sand samt lila ljus?! Hm... :) kanske apa efter?! Ska bara bestämma vart jag ska ha den först.
Även valpen har man handlat till. Ny säng, nya kläder, nya halsband, ett sele, aktivitetscenter, koppel och diverse schampo, blodstoppande pulver och så kallade "bra att ha" saker nu inför den varmare säsongen. Även någon spray med tea tree olja. Fråga mig inte vad jag inte har köpt åt han. Tandborste och tandkräm fick han även, eftersom hans andedräkt luktar apa tycker jag.